måndag 23 mars 2020

Är det vår snart eller?

Jag periodiserar min träning på 4 veckor, förra veckan var den längsta eller den med flest timmar kanske jag ska säga istället. Med andra ord är det den med minst antal timmar som börjar idag, välkommet minst sagt. Då är det tid för lite roligare (hårdare) pass och inte så långa heller.

Just nu känns våren riktigt långt borta, så här kallt har vi inte haft på hela vintern och dessutom blåser det bra. Inte särskilt kul tycker jag men har man krigat på hela vintern så ger man sig inte nu, inom en månad borde det väl märkas någon förändring i rätt riktning va? Eller?!


I lördags var jag nere på Järavallen, där är ofta ett par grader varmare än hemma vid oss. Det är också i princip alltid lä där vilket gör det riktigt fint. Testade min nya cykel för första gången och mig själv på bra länge i teknisk terräng. Cykeln kändes riktigt fin och jag kände mig som Bambi på hal is... Sjukt kul var det också, mer sånt!


//Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar