onsdag 6 november 2019

9-10timmar

Majsen i bakgrunden ser lite hängig ut så här års.


Nu har jag struntat i bloggen länge nog. Helt otroligt vad man kan ha svårt att finna tid till vissa saker nu för tiden, åtminstone periodvis. Det har gått i ett som man brukar säga!
Mycket jobb, riktigt mycket jobb och det är kul men ovanpå det har det varit en massa annat. Jag har hållit mig frisk och idkat en del allternativ träning. Jag har suttit mycket på cykel, inget strukturerat men däremot både hårda och långa lugnare pass med vänner i snacketempo.

En hel del sånt här har vi också hunnit med!

Under oktobers andra hälft har det snarkats på skicklig vis också, både jag och Yvonne verkar ha behövt komma ikapp på den fronten. Ofta har vi skarapat ihop 9-10 timmar, finns nog inget skönare vill jag tro.

Nu är vi inne i november och det är snart dags att ta på skygglapparna och nörda ner sig ordentligt i träningsrutinerna. Jag håller fortfarande på att göra lite tester och känna mig för och tänker mig att den 16:e november då startar allvaret. (på bästa sätt)

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar