tisdag 8 oktober 2019

Vad är du kass på?

 
Är som bäst i färd med att försöka komma fram till hur jag ska träna i vinter, om jag ska göra några stora förändringar i upplägg jag haft tidigare år. Förra året hade jag en grymt bra plan, den fick jag inte ens prova. Jo eller det fick jag faktiskt i ca tre veckor innan hela vintersäsongen gick i stöpet för mig.
Gårdagens test av pannben...

Jag kommer förmodligen använda mig utav stora delar av den men ändra lite då jag känner att jag fått värdefull erfarenhet och feedback av hur kroppen har fungerat under 2019. Sedan är ju frågan hur högt man ska lägga ribban i början för att nå så långt som möjligt utan att knäcka sig. Igår körde jag en tröskelpyramid på testcykeln. Eftersom jag är som jag är tänkte jag att det är väl lika bra att börja på mitt personbästa, krigade mig igenom utan större svårigheter faktiskt och kunde lägga på liite på sista.
Bra då vet vi det! Däremot är jag medveten om en del av alla mina svagheter, där är det inte fullt lika lätt att bestämma hur hårt eller ens vad exakt som ska tränas. En bra början har jag i alla fall då jag vet vad jag är kass på och kan börja förkovra mig i vad som bör göras.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar