fredag 4 oktober 2019

Kylig Fredag


Då är det så att jag har jobbat klart och gjort min cykelträning för dagen. Idag var det riktigt kyligt och enligt prognosen kan det bli under nollan kommande nätter. Jag körde 2x15min på låg tröskel typ tempo för den som undrar och ja det var svinkallt i vinden längs vattnet.
Där efter, när jag vevat färdigt längs kusten körde jag intervaller och kadensövningar i teknisk terräng. I skogen var livet som vanligt helt annorlunda, Gött! Jag hade väntat mig lite halt väglag men ack så fel man kan ha. Däcken satt som klistrade i kurvorna, rötterna var väl i och för sig svinhala men det var väl det som behövdes för att göra livet intressant under timmen i skogen.

Hur som helst så lär jag sova gott inatt, jag körde mig ordentligt trött!

//Nilsson
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar