lördag 19 oktober 2019

Everyday is a winding road

Bliden är inte från skåne och inte från idag, Gran Canaria!

Oktober pinnar på, skön månad så här långt.
Man hinner med väldigt mycket när det inte cyklas precis hela tiden. Idag har vi tömt husbilen på i stort sett allt, det lär inte bli fler resor med den under 2019. Nu återstår bara en grundlig tvätt innan vi ställer in och ställer av den. I morse innan vi drog igång hann  jag med ett gäng hårda intervaller i källaren.

Om man då backar en vecka så har det cyklats en del. Det har också punkats, beslutade mig att köra CX:n en dag här i veckan för att se att allt funkade som det skulle. Det gjorde det väl kan man säga men det slutade med en långpromenad hem. Det sitter såklart tuber på den och då kan de bli så där när det inte går som man vill. 15km att gå och inte i ett par sköna promenadskor så klart.
När jag väl kom hem hällde jag gegga i däcket för att se om det möjligen skulle täta och faktiskt, det blev tätt. Får väl köpa hem en tub att ha redo men så länge verkar det fungera fint.


Om vi fortsätter på temat cykel så åkte jag en Z2-3 runda på min MTB ut till Tånga, Jag skarvade på den vanliga rutten lite lagom för att kunna få två timar i bra fart, vädret var skönt och varmt faktiskt.

Nu är jag lite nyfiken på vad som händer imorgon. Det ser ut att bli milt grått och ganska lugn vind, jag skulle behöva få till en lite längre sväng och möjligen får jag sällskap.

Men först väntar en monsterfika när Yvonne kommer hem från affären!
(hoppas jag:)
//AndreasInga kommentarer:

Skicka en kommentar