fredag 6 september 2019

Tagga ner eller Stressa på

Lite tomrum är det, höst inga lopp inga tvång alls på den fronten och jag har dessutom känt mig småförkyld sedan i måndags. Lite skönt att gå ner i varv faktiskt men jag har haft fullt upp för det, återställde min Scott inför försäljning och det blir alltid lite meckande då. Jag saknade en Stealth Connect a majig när jag skulle montera ihop bakbromsen men lösningen som så många gånge förr hette Sportson Helsingborg, där fanns en på lager!


När vi nu ändå pratar om Sportson i Helsingborg, stort tack för att ni lyckades skaka fram skorna här ovan. Helt fantastiskt bra har dom varit, inte helt oväntat kanske dom bästa jag haft men inte heller dom billigaste såklart.

Nu när jag är klar med min heldämpade cykel och ställt undan den för försäljning har jag bara min hardtail att cykla på i höst. Det lär väl dröja ett tag innan min nya dyker upp. Jo jag har en CX också men den blir det sällan något cyklat på av någon anledning. Har funderat på att sälja den många gånger men den är bra att ha och det sitter bra med fart i en sådan och det är alltid roligt med ett "racerstyre" när det blåser emot.

Idag ska jag montera ihop Yvonnes vintercykel (mycket höst och vinter snack här), hennes framgaffel har varit på service då låsningen låst sig och inte går att öppna... För övrigt så har samma sak hänt på hennes Scott scale och det är ju riktigt mysko!? Båda har charger-dämpare från Rockshox. Den går iväg på samma service den oxå så snart det bara går.

Så jag har alltså en tävlingsfri helg framför mig och fler på ingång så långt jag kan se, bara att lägga upp benen på soffkanten och njuta av lugnet, på med lite mer kläder och kanske cykla lite bara för att det är kul ett tag. Eller direkt börja stirra med hur jag ska lägga upp träningen under hösten och vintern...

Jag börjar nog i rätt ände och stannar upp lite, har hört att det ska bli sol imorgon förmiddag.

//NilssonInga kommentarer:

Skicka en kommentar