onsdag 25 september 2019

Sålt en cykel, cyklat mm

Igår sålde jag min fina heldämpade Liv! Den har stått länge i källaren för jag har inte riktigt kunnat bestämma mig för om jag verkligen vill sälja den. Slutligen kom jag fram till att eftersom jag faktiskt aldrig använder den är det ju rätt så onödigt att den bara står och samlar damm när någon annan kan ha glädje av den. Sagt och gjort, nu är den såld till en tjej från grannbyn. Antar att jag kan vänta mig att bli av med en del Strava-QOM på Berget nu :)Har inte blivit så jättemycket cykling efter Snapphaneturen. Känner att jag behövt och behöver fortfarande ta det lite lugnt och passa på att göra annat än att bara cykla. Lite cykling får man såklart stoppa in ibland, så idag körde vi en "Tångarunda". Med utvilade ben var det riktigt kul! I vanliga fall tycker jag att man brukar vara mer eller mindre sliten nästan hela tiden!

Vi har fortfarande en del prylar till salu här om någon är intresserad.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar