torsdag 12 september 2019

HT på heltid ett tag framöver

På söndag går Snapphaneturen nere vid Hovdala utanför Hässleholm, då är det väl officiellt höst tyvärr. Inte bara pågrund utav det utan det känns så i luften också.

Bara HT för mig en tid framöver!

Jag stack ut och luftade benen en kort och lugn sväng idag och det kändes verkligen att en ny årstid anlänt trots att det var 18°C varmt. Kom någon regnskur och vinden låg på rejält, jag cyklade ner igenom några stigar och lekte av mig. Jag körde HardTail då jag idag sålde min Scott spark, det verkade som att den kommer köra en den lopp i långloppscupen under 2020 om jag förstod den nya ägaren rätt.

Lättare Snabbare Roligare?

Jag kommer inte stå på starlinjen under söndagens Snapphanetur, känner mig allmänt trött och hängig och opeppad på tävling.  Jag lovade mig en rejäl paus efter kraftansträngningen på Bockstensturen och den planen följer jag. Skönt faktiskt, våga vila :)
Vilade mig genom större delen av förra vintern om än ofrivilligt men det gör under för cykel/tränings lusten det vet jag.

Fredag imorgon
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar