måndag 9 september 2019

Bra helg men nu Proffsvila

Skrev i fredags att jag skulle tagga ner och slänga upp fötterna på sofflocket lite, gick ju så där tycker jag... har jag hunnit med en hel del träning sedan dess. Det var väl aldrig tanken att jag skulle gå all in men jag hade lusten och tycker jag att det är kul då kör jag under hösten.


Fredag och lördag körde jag backintervaller på Berget. Det blir ungefär 10min lite drygt om man inte kör järnet, jag hade lite annat fokus än snabbast upp så det landade mellan 11 och 12min per intervall och 4ggr upp så ungefär 4x10min+ kan vi väl säga då. Samma upplägg under lördagen som under fredagen men då med ett varv på den kortare brantare XC-banan inlagt. Ruggigt bra Pann och benträning det gav knappa 700hm på 1tim och 15min.


Söndagen gav jag mig ut på lite plattare och lugnare rull...

Idag håller jag vilodag som jag ofta gör under måndagar, håller på att rensa i källaren. Där finns alldeles för mycket cykelprylar och massor med cykelprylar som vi varken använder eller behöver. Vi har tex sedan tiden då Yvonne cyklade på 27.5 hjul ett antal hjul, däck och cyklar för sånt där plus en massa annat som måste bort för att skapa plats. Jag kommer inom kort göra någon sorts skänkes-lägg ett bud-säljes inlägg här. Jag har tom kvar min gamla cervélo S2 som står under ett lakan och tar plats.

På cykelkontot hamnade alltså ofrivilligt ganska mycket under förra veckan, känner att det både gav utdelning och att det var kul att kriga lite hårdare efter Bockstensturen. Nu ska jag däremot försöka mig på att vila ut cykelbenen. Ni som känner mig vet att det är en svag sida jag har det där med proffsvila...

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar