onsdag 18 september 2019

Bäst att förbli stående kanske

Igår körde jag igenom ett första riktigt styrkepass sedan i våras. Idag kan jag med nöd och näppe sätta mig ner och ställa mig upp. Av erfarenhet vet jag att det blir ännu värre imorgon... Som vanligt är jag riktigt korkad och glömmer eller snarar väljer att glömma bort allt utom specifik cykelträning när cykelsäsongen drar igång med tävlingar och allt runt i kring.


Här hemma händer ju inte något direkt kul och är inte heller särskilt vackert just nu så då skickar man ju in en bild från GC nov 2018 såklart. Från en tokbrant vägsträcka i området Valsequillo de Gran Canaria. Här och på många andra ställen är det rätt skönt med Eagle XX1 faktiskt, eller möjligen är sanningen den att jag är så klen så klen.

Tillbaka till verkligheten,
För oss som lever utan lä, har den senaste tiden varit svår om man vill cykelträna ute. Inte omöjlig såklart men riktigt trist och tradig. Kulingvindar med regn, hagel och åska har stått på menyn mest hela tiden. Tur för mig då att jag har lite offseason och hittar på annat. På tal om det så tänkte jag dra på mig rullskidorna för andra gången den här hösten under eftermiddagen (om vinden lagt sig).


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar