måndag 23 september 2019

Ätit gott, sovit gott, Helg har det varit!


Ätit gott, sovit gott!
Så kan man sammanfatta helgen för mig och Yvonne, behöver inte så mycket mer just nu faktiskt. Gärna lite mer av den varan bara, vi var båda ute och cyklade också förstås. Vi valde fel dag bara...
Under lördagen var det ganska kallt mulet/dimmigt med några solstrimmor en stund och självklart relativt blåsigt.
Vi körde var för sig då vi har lite olika fart vid samma typ av träning så fort det handlar om annat än ren distanscykling. Två timmar frisk luft in på kontot var riktigt skönt, under söndagen körde jag samma typ av träning men innomhus. Det kan man ju diskutera hur hur man är funtad där, riktigt najsväder var det men jag valde testcykeln.
Jag tryckte mig igenom intervallerna samtidigt som jag höll ögonen på hur det gick på VM i XCM, Grächen Schweiz. Sjukt jobbig bana, inget för klena ben. Kan ni för övrigt se på UCI:s Youtubekanal i efterhand.

Ny vecka nya möjligheter istället för, -fan det är måndag!
//Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar