torsdag 15 augusti 2019

Trött, seg och ny broms

Då är man hemma och tillbaka lite i vardagen efter cykelvasan. Vi hade ju som vanligt långt hem, alltså blev det en vilodag där. Undermåndagen likadant, då var det till att försöka komma ikapp på jobb.
I tisdags drog jag igång träningen, då med två timmar riktigt skön cykling med bra fart. Benen kändes bra och igår var det dax för intervaller, dessa blev gjorda i källaren pga vädret. Måste säga att jag känner mig lite seg, inte i kroppen men i huvudet. Sömnig har jag också varit sedan i lördags, nu ska jag inte gnälla över det, där finns en enkel lösning på det problemet.. Sov!

Magura Royal Blood
Idag har jag äntligen haft tid att byta ut mitt bromshandtag på Sparken, inga problem blev bara tråkigt dyrt för mig men det viktiga är att det nu sitter en ny fungerande bakbroms på styret. Jag ska såklart hårdköra och testa dom men det verkar bra. Maguras MT8 är busenkla att blöda/fylla, varför tar inte fler tillverkare efter dom.

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar