måndag 26 augusti 2019

SöndagsTräning

Jag har upptäckt att det känns mycket bättre att köra söndagsdistans på lördagar. Om jag gör så blir det inte måndag lika fort...
Under söndagen har jag börjar köra hårdare träning och den är då såklart kortare. Igår var det backe och då i form av 3x7min på ett varv som mäter 2.6km och har ca 80hm. Körde först upp till toppen för att värma upp och sedan satte jag igång. Jag fokuserade på att köra lite lägre kadens och att stå respektive sitta i varannan backe, inte på att köra så fort upp som jag bara kan.


Stigningen går förvisso inte helt jämnt utan mer som i 2 etager och där vissa partier är väldigt branta, längst upp avslutas med en bra slakmota som man får öka farten rejält för att hålla watten uppe. hamnade runt 290W för varje stigning vilket får ses som godkänt för mig. Hade som bäst 422Wnp under 2min och 20sec.


Vädret var helt fantastiskt och jag hade gärna fortsatt men jag avslutade när det tänkta jobbet var gjort, och tur var det för jag var rejält trött hela kvällen sedan.

Idag är det vilodag!
//Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar