måndag 19 augusti 2019

Måndag en vilodag och lite tankar på det.

Nu börjar det snurra på, tiden går fort och det är redan måndag. Veckan som gick var bra på alla sätt, fick till det mesta utom sömn och det var väl det som behövdes mest efter vasan. Det tänker jag mig jobba hårt på kommande vecka istället.


Cykelträningen blev grym, precis där jag ville ha den. Avslutade med en distansrunda på MTB i lördags och körde 3ettor på monarken igår söndag. Kände att jag kunde kräma på rejält och fick väl ett kvitto på att man inte är helt ute och cyklar av garmin som åter igen höjde mitt Vo2max ett snäpp.

Jag börjar veckan med en vilodag, känns gott att hinna med en massa andra saker som måste göras. Yvonne och jag har kommit överens om att effektivisera och strukturera lite i vårt liv under hösten. Även försöka styra upp vår träningsplanering så att allt ska passa in och få plats i vardagen och på så vis få loss lite tid till annat intressant..
Jag tror att man på detta sätt kan få tiden att sakta in lite grann åtminstone. Det är lätt att allt bara tar spinn hemma hos oss och man står där i december med en tomteluva på huvudet och inte fattar vad som hände.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar