onsdag 28 augusti 2019

4x4 blev 4x8

Morning, det har ju varit högsommar nu ett par dagar. Igår när det var dax för träning låg temperaturen på ungefär 30°C. Då är det precis lika härligt med en källare som när det är är kallt blåsigt och regnigt.


Jag gick ner en våning och där var det som vanligt lagom temperatur och vindstilla, bara att öka fläktarna tills man är nöjd..


Jag föreslog för en kompis att vi kanske skulle köra av ett set 4:or, han återkom ganska fort med kontringen 4x8min runt FTP. Jag svalde ju detta såklart, la mig en bit under FTP och gjorde som vi kom överens. På låg kadens gnetade jag mig igenom och fick sedan höra att han hade istället kört 4x4. Tack Daniel för att du lurar mig att öva mitt slätdrag, jag behöver det :)

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar