tisdag 11 juni 2019

Tröskelpass utomhus

Ja men jädrar vad det blåste, rejäl motvind sedan från ena sidan, därefter från andra sidan och tillsist medvind. Ni har säkert lagt märke till hur jag först och främst spyr ur mig mina åsikter om vädret i varenda inlägg här. Nästan varje tror jag.. Idag skulle jag lätt gnälla ur mig ett helt inlägg även om trafik och bilister men jag lägger ner det...

Att vinden kom från alla dessa håll är beror ju på hur man ser det, jag körde ut längs Oceanen (ja det är en väg över en jätteåker som heter så) och tog sedan Mjöhultsvägen fram och tillbaka och där efter hem igen över Oceanen då.


Idag var det långa intervaller som skulle avverkas på tröskel, körde dom runt mitt FTP och snittet hamnade strax under precis som väntat. 12-10-10-12min med 5min aktiv vila. Alla mellan 282-292Wnp. På asfalt och inga backar hamnar snittwatt och Wnp ganska nära varandra om någon undrar. Inte illa då jag inte låg särskilt högt i puls, lågt i Z4. Jag gillar bäst att köra intervaller i källarn men ibland gör jag undantag och det är rätt gött faktiskt.

Varmt var det oxå minsann, tack för det!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar