söndag 9 juni 2019

Dax att växla upp en stund

Skönt på något vis att ha tid att hitta lite rutin i träningen, det är ju ett tag fram till Ränneslättsturen. Jag känner att jag har lite att göra på den fronten. Det gör på sätt och vis ingenting faktiskt, det är bra med lite fokus då brukar det bli mer gjort!


Igår körde jag igång en lite hårdare period i träningen. Det skulle avverkas hårda korta intervaller med lång vila, egentligen funkar det väl bättre inomhus men man får ju med lite annat i träningen som är viktigt när man gör sånt här utomhus. Speciellt som underlaget var under gårdagen, Gegga!


Fler än jag hängde på trenden med lerinpackning, Yvonne och Klas var med och gasade. Just nu letar jag också efter lopp här i närheten, vore perfekt med ett race nästa helg eller så. Tips emottages gärna, och det gör inget om det är i Danmark. Det är ju så väldigt mycket närmre än Dalarna...

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar