söndag 16 juni 2019

Bra hård vecka

Sjunkit ner en stund i soffan här, damfotboll och det verkar gå bra…
Jag har precis stängt igen träningskontot för denna vecka. Den har varit hård och det känns, avslutad med 4tim Distans. Ni är ju säkert bara sådär intresserade så hela den veckan tänker jag inte babbla om här. Men att jag känner mig rätt mör just nu är ingen slump utan välplanerat.

Igår är väl däremot värt att nämna då detta är en kombo jag sällan kört, liknande träningar har jag såklart cyklat men här utfördes den dessutom utomhus med gott resultat.
Backen vid Kockenhus slott

Jag lånade ett pass av min gode vän Daniel, vi pratar träning en hel del och han nämnde detta som ett av många pass som ska avverkas ett antal gånger under kommande veckor.


MTB [email protected] +10x30/60sec allout, egentligen tänkt 550W men visade sig efteråt bli långt högre. Om någon undrar så rullade jag hem från backen vid Kockenhus helt finito igår. Vi tränade under förmiddagen och helt enligt plan kom både ösregn och åska efter middag.

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar