onsdag 1 maj 2019

Hej på er, Tjennaaaa!


Som en sann "wannabe"influenser skulle säga -Jag får ofta frågan om varför vi har slutat blogga. Svaret på frågan är väl egentligen att vi inte slutat blogga, bara haft så mycket annat att stå i. såklart har vi heller inte en endaste gång fått fråga om varför vi slutat blogga:)

Från gårdagens träning innan benvärmarna åkte av!


Det kanske faktiskt är så att ni alla har tyck att det varit skönt med en paus. Hur som helst så tänkte vi ändra lite på det nu framöver. Tiden som passerat är inte någon större mening att göra någon ingående resumè på men lite såhär:

Jag kom hem från Gran Canaria och fick ont i ett knä som bara blev sämre, slutade med att jag fick ett 3-4mån långt träningsuppehåll och med det en stor mental prövning, är nu tillbaka lite grann och kan träna. Har tom kört mitt första lopp för i år men har fortfarande ont ibland och får begränsa min träning en del.Mycket kaffe har det blivit, kanske inte istället för utan snarare också. Ni som följer mig på mitt instagramkonto @beingandy har nog uppmärksammat detta.

Yvonne har alltså haft fri tillgång till Monarken men menar å det bestämdaste att där inte blivit mer gjort än vanligt för det. Jag har dock både hört och sett att det inte blivit mindre gjort heller.


Vi var en sväng upp till Bengtsfors nu förra helgen, Dalsland X-Country stod på schemat. Yvonne körde hem vinsten i parklass dam tillsammans med Ulrika. För mig själv gick det under omständigheterna egentligen inte heller så dåligt, jag körde in på en 42:a plats i totalen.


Vad som komma skall blir en överraskning även för oss, vi har inte stakat ut några sommarplaner till 100%. Att vi lär dyka upp på någon cykeltävling framöver är väl en självklarhet men vi har inte för avsikt att pendla till dalarna i veckosluten denna sommar.


Seeya
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar