tisdag 14 maj 2019

Lida Loop FS eller HT?

Det ger sig inte riktigt, kanske snart men veckan som varit har varit blåsig och kall. Drömmen just nu är att få träna i lite lättare kläder utan att frysa ihjäl så fort man stannar.
I övrigt så får jag ju erkänna att jag är väldigt avis på er som fick åka Billingeracet i lördags. Såg ut att ha varit fint och många åkte riktigt fort. För min egen del blev det ett par hårda träningar på hemmaplan istället. Jag plockade fram min Scott spark och körde den 6varv på träningsbanan för att känna efter hur det ska bli..

Lida Loop 2018

Och då undrar ni ju såklart jätte mycket vad det är som ska bli!? Jo tanken är att jag ska köra Lida Loop och då kan man lätt börja vela om cykelval, ni vet klassikern FS vs HT. Lida Loop är ett lopp som FS definitivt är att överväga. Om jag känner mig rätt kommer jag köra på Sparken (FS) men kommer alltid att undra om det kanske hade varit bättre på HT. 
Jag lyckades köra sönder en pedal och nu igår när jag skulle reparera den tog jag istället sönder min tumme. Cykeln sitter i mekstället för allmän genomgång, service, byte av vevlager mm men tummen asså. Den lär ju ta sin tid...

Om man ännu inte anmält sig till Lida Loop men ska så är det dax idag. 14/5 är sista anmälan till ett lägre pris, där efter blir det efteranmälan och dyrare.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar