fredag 10 maj 2019

Då drar långloppscupen igång -Billingeracet imorgon


Mig ser ni inte där, hade jag fått bestämma så hade det sett annorlunda ut men nu får det bli kroppen som gör det åt mig. Förhoppningsvis kommer jag att kunna köra Lida Loop, håller tummarna för det då det är en bana jag verkligen gillar. Jag missade Billingeracet även förra året, då också pga kroppen. Den gången hade jag lyckats bryta ett par revben +annat i en krock med en hund mm.


Här hemma är börjar det bli riktigt färggrant överallt nu, inte bara ute på fälten utan även i skogen. Bilden här ovanför är helt i original.
Jag och Yvonne kommer sticka upp på Berget och köra en hård träning imorgon, är så sjukt taggad på att få gasa. Vi tar en varvbana och trycker backar i tävlingstempo under 2tim, man längtar ju efter farten och att få upp pulsen under tillräckligt lång tid så att man börjar känna sin gräns.

Nåja, nu är det bara fredag och förutom gottebord så blir det räkor till kvällsmat. Pastaladd väntar vi med någon vecka till!
//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar