måndag 20 maj 2019

Bra helg!


Hård träning även igår, sånt sliter men idag är det måndag och vilodag turligt nog. Tyvärr hinner man ju inte slappa ihjäl sig för det. När det är vilodag från cykelträning som ju tar en stor tidsrymd i anspråk då blir det till att försöka att få allt det där andra gjort. Sånt sliter bara ännu mer så vi får se, kanske bara försöker mig på att vara lite lagom duktig idag..


Igår var det ju åter igen riktigt fint väder och jag körde 2 varv på "banan", först ett vanligt varv och sedan testade jag att köra andra hållet som diskuterades sist vi var några stycken och tränade där uppe. Det blev då istället för 2 längre stigningar, flera kortare stötar uppför. Bättre eller sämre vet jag inte, men det blir lite annan typ av träning och det är ju bra.

Yvonne som knäppte bilderna på mig var och så på Berget för träning, men med ett lite annat upplägg.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar