tisdag 6 november 2018

Tummar som rullas, flyt och 50km cykel

Jag tänker börja igår, mitt liv består oftast av en massa oflyt blandat med otur. Inget konstigt och inget unikt antar jag men igår var det andra bullar.

Egentligen började det med att jag i förrgår fick framrutan bytt gratis. Jag har märkt att vänster bromsok fram börjat ligga an lite på bilen, mer och mer och igår när jag kom hem rök det rejält när jag svängde in på uppfarten. Det var ju faaaeeen tänkte jag, man har ju liksom inte tid..

När bilen hade svalnat av lite körde jag försiktigt in till en verkstad, där stod två gubbar och hade inget att pyssla med. Det tog 10min och två hundringar så var saken ur världen, 200m österut ligger bilbesiktningen så jag tänkte nu när jag har lite flyt igång så är det lika bra att passa på. Där stod faktiskt två gubbar och rullade tummarna där med. Kommentar efter ca 10min -Ja du då är det bara att tuta och köra vidare. Inte ens en kommentar/påpekande i protokollet!


Jag har försökt att bilda mig en uppfattning om var ingångsnivån ska ligga med hjälp av lite tester de senaste dagarna. Det har såklart inneburit lite tid i källaren på testcykeln men idag var jag minsann ut och luftade mig efter jobb.


Jag bytte om och rullade ut i en skön luft och bra temperatur, valde att åka CX och att ta mjöhultsvägen från Jonstorp till allerum. Där var motvind helt enligt plan vilket gav mig en 20min intervall med jämnt motstånd. Min plan var att hålla mig under zon 4 och det höll hela vägen med ett snitt på 31km/h och en snitteffekt på 262Wnp. Bra där Nilsson, nästa gång det är motvind där är det dax att ta i som fan :).
Jag tycker att det känns bra att spegla vissa tester som jag kör på monarken med motsvarande utomhus.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar