fredag 2 november 2018

Säsongens första 4:or

Idag har jag fått hem Yvonne igen, hon har varit uppe och fått en dos snö. Vad jag förstår så var den väldigt kort då alltihop regnade bort några timmar efter ankomst till Härnösand… Dagen för mig började med vad jag lovade igår, styrka för min klena kropp. Det är tyvärr allt för eftersatt hos mig jag är en kille som helst bara tränar sånt jag tycker är kul.


Därefter var det jobba och hämta hjärtat på flygplatsen, en sväng i en knökfull mataffär och först därefter fick Nilsson åka hem göra något kul. Lade ribban hyfsat högt och den låg faktiskt kvar efter säsongens första 4:or eller 4x4min,  jag vek inte en millimeter. Pannbenet kändes tjockt, det här kommer bli grümt bra!

Imorgon händer något kul som innefattar två hjul!
//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar