fredag 9 november 2018

Månadens maxtjuga

Jag har tagit det lite chill med cykelträning den senaste månaden och nu är det väl hög tid att börja dra igång med källarintervaller och få lite puls och syra i benen - roligt!

För att få lite koll på vad jag har att jobba med körde jag idag en 20:a för allt vad jag orkade och nu är det bara att kämpa för att höja siffrorna sakta men säkert. För såklart vill man bli starkare, snabbare och uthålligare! Pulskurvan för det här härliga passet blir ju inte jättespännande men så här ser den ut:


Andreas kurva från dagens monarksession är väl faktiskt snyggare då. Han skulle köra ett set med 25 stycken ettor, men eftersom han tydligen har problem med matematiken blev det 28 stycken...


Morgondagens träning är än så länge oklar, har inte bestämt om jag ens ska träna. Det får bli en stundens ingivelse. På söndag är planen cx-distans med trevligt sällskap :)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar