onsdag 14 november 2018

Bra kört! 4x4

Jag är verkligen helnöjd och glad över mig själv efter dagens träning! Jag har inte kört 4x4 sedan förra vintern och idag skulle jag ge mig på det igen. I början av monark-säsongen på hösten brukar det vara som så att jag behöver gå ner lite i watt på intervallerna jämfört med vintern innan. Mina ben kräver liksom lite invänjning för att anpassa sig till stillastående cykling. Därför startade jag den första fyran idag på något lägre kilopond än jag körde fyror på i mars. Lyckligt överraskad blev jag när jag inte hade några problem alls utan plockade på mer vikt till de övriga och kunde ändå ligga något högre i kadens än sist. Skönt som fasen att börja på topp - bara att att öka nu då!

Här kommer pulskurva och färgglada staplar på puls- och kraftzoner för den som gillar sånt :)


TröskelTorsdag imorgon, eller hur?!
//Y


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar