söndag 11 november 2018

B-DayLördag och DistansSöndag

Vilken mysig helg det har varit! Igår firade jag min 41-åriga födelsedag med bland annat lyxig långfrukost, tårta och ett besök på Garage Bar på kvällen.

Den här bilden har absolut inget med texten i det här blogginlägget att göra,
förutom att jag fick croissant och cappuccino till frukost :)
Bilden är från Urth Caffé på Melrose Avenue och är tagen i november förra året.
Idag hade jag bestämt att köra cx med Elin, prognosen sa mulet och regnskurar men vi tål väl lite vatten 👊 Imorse regnade det rejält och varken hon eller jag var speciellt tuffa längre... Utecyklingen avblåstes och det blev källardistans istället.

Tre timmar monark i sällskap av tv4 Nyhetsmorgon och Andreas. Det är ju verkligen helt perfekt att kunna cykla båda två samtidigt även inomhus. Tuffa intervaller tror jag inte att vi kommer att köra samtidigt, men distanspass och lättare träning funkar skitbra. Riktigt skönt att kunna få distanstimmarna gjorda lite snabbare, så behöver inte hela söndagen gå till att turas om i källaren.

I torsdags rullade vi rullskidor och jag hoppas att det blir ok vindar nån dag i veckan för en vända igen. Ska se till att köra några omgångar styrketräning också. Cykling är såklart givet också!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar