fredag 5 oktober 2018

Z2 MTB och paketfredag


Det fick bli cykel igen för mig, jag har inte hunnit köpa nya stavar…
Jag klämde av en riktigt bra träning idag, Z2 längs banvallen och bort till Tånga via Kattarp och sedan hem över banvallen längs havet. Det blev spot on, nästan 2tim i tänkt intensitet och jag kom hem helt tom på energi.

Idag kom också Postis med paket till oss, jag såg honom faktiskt inne i stan och lyckades haffa honom där annars hade det nog dröjt till nästa vecka med lev.
Var ett par grejor till våra cyklar va, jo det är sant. Ännu en orange vattenfaska och sega björnar från Haribo på köpet! Är du inbiten cyklist säger du förmodligen "aha därifrån" utan att tänka mer på det.

Nu soffläge och imorgon tänker jag mata stig utan någon som helst plan, bara länge.
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar