måndag 1 oktober 2018

Weapon of choice FS eller HT

Träning efter jobb idag hade jag på känn möjligen skulle kunna bli på Järavallens MTB-bana. Därför var jag på hugget imorse och packade med cykel, kläder för cykling etc och hjälm osv. Den lilla extra stressen i morgonrutinen belönade sig, mycket riktigt stämplade jag ut i Svalöv denna dag och där ifrån är det nära till mtbbanan nere vid vattnet.


Jag tog med mig min nya hoj dit för att köra in mig lite på den och göra lite inställningar. Perfekt att utföra sådant på en testbana som denna. Jag tänker mig i nuläget att behålla den andra men att köra vissa lopp (om inte alla) på denna. Vi är tillbaka på ett välnött känt ämne FS eller HT :)Huruvida man ska köra hardtail eller fullsuspension är inget jag tänker avhandla här idag. Jag körde två varv och det blir ju en knapp timme där och sedan bar det hem för en session Styrka/bål och lite stretch nere i källaren.


Lite mer om cykeln så kan jag väl säga att jag tyckte den var ruskigt skön att ta kurvor med och rapp, lätt att hålla ett fint flyt. Detta är inte helt enkelt på denna banan det vet ni som vet.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar