söndag 7 oktober 2018

Sålt cykel och såklart cyklat cykel

Gomiddag,
Det har blivit lite för många cyklar här hemma hos oss, det blir lätt så när man som vi är två som cyklar och gärna vill ha en av var sort.

Två av mina favoriter i samma bild, Gran Canaria och min Cube.

I morse vinkade jag adjö (sålde) till min Cube Elite HT 29:a som jag varit väldigt nöjd med. Den var en av de bästa jag haft vågar jag nog säga. Minst en till ska säljas och denna gång är det Yvonnes heldämpade 27.5 från LIV i XS som ska bort.

Igår körde jag cykel, idag har jag träningsvärk i bakverket. Både jag och Yvonne var uppe på berget och avverkade 1000hm+ Vi fick i början av passet guidning på ett par nya stigar av klubbkompis Jacob och jag måste säga att det gav mig lite nytt hopp. Episk natur finns ju där uppe och här fanns också otroligt fin singletrack på en del av berget som vi inte tidigare velat störa.

//Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar