torsdag 4 oktober 2018

Rullisar!

Sådärja!

Veckans omgång rullskidor hade vi noga och omsorgsfullt planerat till just idag eftersom det inte skulle blåsa mer än 5-6 sekundmeter. Jag bytte om och blev klar lite snabbare än Andreas så jag drog iväg i förväg. Jag stakade på och väntade mig att han skulle dyka upp när som helst. Kikade bakåt några gånger och tillslut såg jag honom - på cykel! Han kom inte ens över vägen därhemma på rullskidorna. Han fastnade med ena staven i ett brunnslock, vurpade och bröt båda stavarna! Kan ha varit en och annan bilist som fick sig ett gott skratt :) Tack och lov blev det inga större skador på honom själv.

Jag kämpade mig 800meter längre än förra gången på tre minuter längre tid än sist så det var väl bra ändå :) Ser fram emot morgondagens träningsvärk.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar