tisdag 23 oktober 2018

November närmar sig, Monark is coming!

Ja som rubriken och almanackan båda avslöjar så är vi påväg med hög fart mot november. Planerna för hur träningen kommer se ut under första blocket är ganska klara, jag säger ganska eftersom att dom nästan bara finns i våra huvuden än så länge och lite på en kladdlapp såklart.

Igår betade jag av mina övningar för styrka och rörlighet och idag testade jag av en intervallträning jag inte kört tidigare, föll väl ut tror jag eftersom att svetten rann rätt bra…

Där efter blev det finfika med det finaste sällskap man kan få innan hon dök ner för sin session i källaren. När Yvonne var klar gick jag ner och fixade lite på våra monarker.Lite service är inte fel inför novembers ankomst då vi tänker oss att träningen kommer börja på allvar. När den väl är igång och allt måste klaffa får helst så lite som möjligt krångla. Vad jag gjorde var att spänna upp korgen på den ena monarken som har hängt lite för lågt. Det andra var att jag flyttade över "drop down" -funktionen till den andra monarken. Den låsningen för att få viktkorgen i obelastat läge med nedsläpp finns inte på båda och såklart satt den på fel enligt mig. Använder mest den ena till den typen av träning där detta är bra att ha…


Det sista jag gjorde var att montera dit en lättare viktkorg även på monark nummer 2, grundvikten 1kg blir lite för tungt för Yvonne vid längre träningar. Det har då visat sig att om man sågar sönder korgen på ett visst sätt kan man halvera vikten och därmed möjliggöra kilopond från 0.5 och uppåt.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar