torsdag 25 oktober 2018

Den ofrivillige Monarkisten, ute blev inne...

Vinden är ju helt galen just nu. Planen för dagen var rullskidor men det fanns inte en ärlig chans, jag hade slagit ihjäl mig.

Därför blev det som det blev, absolut inte meningen men jag (och Yvonne) hamnade i källaren. Jag tänkte mig 2x20 på låg kadens och relativt högt motstånd. Ett par minuter in i första tjugan fick jag feeling inser jag att jag har riktigt bra ben med mig tyvärr. Säger tyvärr eftersom att om man ska köra en maxtjuga så är det från start som gäller. Men jag gasade och blev rätt nöjd ändå trots att min insats inte var helt och hållet "all out". Helt sanslöst vad det kändes i luftrören men benen hade inga problem denna gången.


Jag hade ju lovat mig två x tjugo så när jag brottat mig genom den första tog jag såklart tag i den andra, denna unnade jag mig att köra i zon 3 istället. Jag blev taggad att göra en riktig maxtjuga för allt vad tygen håller men detta gav en bra fingervisning var ribban ska läggas när det väl är dax…


//nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar