fredag 19 oktober 2018

Cykelfri i 4 dagar

Att det är fredag har väl ingen missat, fint väder med svaga vindar har heller ingen missat om man befinner sig i Skåne. Tydligen är det slut på det roliga redan imorgon, då drar fläkten igång igen.

Jag har hållit mig av cykeln hela veckan men idag var det för fint för att låta bli, jag körde en av mina vanliga 2tim rundor, Z1 till Lågt i Z2. På sista sträckan hem över banvallen drog jag av några åttatvåor för att ha något att göra i motvinden.


En bit från fjällen:) Jag kör nästan alltid med banan i bakfickan, inte alltid den äts dock.

Annars har jag i veckan åkt ett par rullskidapass så jo då, träningsvärk saknas ej… Till det har jag oxå tränat på min svaghet, styrka i överkropp och rörlighet med balansövningar. Kan vara så att träningsvärken härstammar mer därifrån!

Imorgon blir det faktiskt lite cykel igen, Berget med en kompis som kommer ner från Storstan.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar