söndag 14 oktober 2018

CX - mekat och cyklat

Det går sakta men säkert framåt med rullskidandet. Har kört tre gånger nu, första gången kom jag 7.1km på 45min nu sist rullade jag hela 7.9km på samma tid - woop woop! Andreas som körde av båda stavarna förra veckan, har nu införskaffat ett par nya men inte kommit ut på något rull än. Vi tänker oss att vi ska försöka köra en gång i veckan så länge det funkar väder- och underlagsmässigt. Man vet ju aldrig, vi kanske får snö på marken i vinter :)
Något annat som hör höst- och vintersäsongen till är ju cyclocross och idag har vi mekat ihop min cx. Den har stått bortglömd och utan hjul i ett hörn i källaren tillräckligt länge nu. Tror inte att jag använde den alls förra vintern, var tillochmed inne på att sälja den. Hoppas att jag ska kunna bli bättre på att använda den i år. Det är ju faktiskt en praktisk cykel för distanscykling på helgerna tillexempel, eller tröskelintervaller längs banvallen för den delen.

Idag rullade vi ut till Berget, körde slalom mellan allt folk i skogen och upp till fyren. Nej förresten inte hela vägen upp, vi vände på parkeringen för det var ännu mer folk där uppe. Sen var det bara att tugga på i motvinden på hemvägen. Sa jag förresten att vi körde barbent och kortärmat? U N D E R B A R T !!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar