onsdag 3 oktober 2018

Bra med vila men tröttare än trötter

Hur kommer det sig att nu när jag håller vila från strukturerad hård träning och försöker göra lite mer alternativa aktiviteter samt kraftigt reducerat antalet timmar. Hur kan det då komma sig att jag är tröttare än någonsin, ungefär så trött som ett helt ålderdomshem!?

Hej på er!
Känslan är inte helt kul kan jag säga men jag kanske piggnar till med ännu lite mer vila… Idag var jag dock nere och smög runt testcykeln. Det slutade med att jag satte mig på den och brände av en 2x20 session med ursäkten att så sover jag bättre, planen var för dagen annars att åka rullskidor men det blåste så in i den. Imorgon ska vinden ha lugnat sig lite så då kanske Nilsson och Östman vågar sig ut för en stakning.

Onsdag idag, glöm inte det!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar