torsdag 27 september 2018

Planering och så

Ja här sitter jag just nu med en skicklig nästäppa, huvudvärk och vackert "glasiga" ögon. Inte särskilt kul kan jag säga, brukar inte bli förkyld men nu var det tydligen dax även för mig.


Nåja de är ju inte bara regn här som man säger, det är ju faktiskt en rätt skön och roligt tid just nu. De tävlingar vi haft sikte på och prioriterat är över och vi håller lite vila för tillfället. Vi planerar inför  vintersäsongen och fixar med material och vilka mål vi ska ha inför 2019. Vad gäller Yvonne är det i stort klart och för mig kanske det detsamma inom en snar framtid.
Träningstimmar och framförallt vad och var som ska tränas, alltså hela den tunga biten håller vi på med men känner ingen brådska. Jag försöker utvärdera vad jag gjorde bra eller mindre bra och var mina svagheter respektive styrkor låg under det gångna året. Jäklar vad man kan hitta fel och brister på sig :)

Lika viktigt är det ju att veta vad man gör bra men det skiner inte igenom på ett tydligt och önskvärt sätt vad gäller mig.

Nu på lördag är det tid för sista xcup-tävlingen, jag hade hoppats att den skulle bli min första för i år men nu ser ju även det ut att snöa in. För er som kanske är lite piggare så finns det även möjlighet att efteranmäla sig till denna deltävling i Orup. Grymt fin bana och klart värt att gegga ner sig för!
Anmälan gör du här: http://www.xcup.se

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar