onsdag 12 september 2018

Onsdag men igår Tisdag

Ja onsdagen har som ni vet knappt börjat så inte mycket att orda om där, regnar och blåser om vart annat så det är sig likt.

Igår satte jag mig på testcykeln, det var inte bara pga att vädret var det samma som idag utan också för att kolla läget lite. Alltså var man ska börja och var ribban ska läggas när det väl drar igång(vinterträningen). Jag är inte ensam om att behöva vänja mig lite vid testcykling när den inte använts så frekvent.
Med det inräknat och att jag inte körde livet ur mig blev jag glatt överraskad, brukar vara klenare siffror faktiskt. Höll pulsen "låg" men hamnade ändå runt 91-106%FTP i 29min och 26s av mina 3x10minpå låg kadens. Gasade lite sista 3min men annars höll jag mig på mattan.


Vet inte varför men jag ser fram emot eländet, slitet och gnetet. Men först kör vi Västgötaloppet och sen en period av vila därefter!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar