söndag 30 september 2018

Det är ju kul att cykla!Så kul det kan vara att cykla! Igår körde Andreas och jag två timmar MTB på Berget, helt utan att vara inställda på någon speciell typ av träning, bara cykla för att det är så himla kul. Jag hade inte cyklat ute på hela veckan så benen var pigga och jag var verkligen sugen på stigar och backar. Det blåste rätt bra men i skogen var det helt perfekta förhållanden och stigarna var torra och snabba. Hade kunnat fortsätta hur länge som helst om vi bara haft tid till det!

Tidigare i veckan har jag tränat lite annat än cykling och det har varit riktigt skönt faktiskt. Jag har haft säsongspremiär på rullskidor till exempel. Det är väl lite roligt och verkligen bra träning, men shit vad långsam jag är. Jag GÅR ju snabbare! Misstänker att jag kanske skulle ha nytta av att utföra det mer än typ tre gånger om året... Övrig träning de senaste dagarna har varit lite yoga, lite styrketräning och lite Monark. Två helt träningsfria dagar har jag också haft. En riktigt skön vecka med andra ord :)

Hemma efter 7km rullskidor och det tog mig 45minuter - hejaheja!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar