söndag 19 augusti 2018

Bra Helg!

Ja alla vet ju vad vi gjorde förra helgen, samma som många av er andra såklart, vi körde cykelvasan. Här kommer en bild från kurvan vid Zorn-museét in mot upploppet. Tack Eva för att du passar på att knäppa bilder på oss under så många lopp när du ändå är ute och hejar! Foto: mtbfoto.se


Men det var förra helgen det, nu är det ju denna helgen. I fredags körde jag ett set intervaller i källaren då regnet fick mig att banga, men igår hade jag besök av en kompis från H40:gänget i långloppscupen. Vi stack ut på berget och ökade tempot där, det blev hårdkörning i backarna då vi hade förutbestämt att fokus skulle läggas där. Riktigt bra känsla i kroppen och efter 2tim körde vi hem och vilade benen över lite lyxkaffe och långa samtal om hur vi ska kunna bli åtminstone lite vassare…

Gemensam träning med Höganäs Cykelklubb

Idag var det passande nog inplanerat en lite lugnare träning tillsammans med Höganäs Cykelklubb, snopen och glad blev jag när jag rullade upp till parkeringen där vi skulle mötas. Där stod ett helt gäng och vi blev åtta cyklister som rullade iväg tillslut.
Väl hemma fick jag feeling och monterade ihop min CX och gav den en välbehövlig service. Yvonne började fixa iordning vår husbil då den ska på roadtrip till nästa helg, då utan mig. Det vankas Allianslopp uppe i Trollhättan tillsammans med en kompis.

Imorgon verkar det bli måndag och det är jag inte alls sugen på!
//NilssonInga kommentarer:

Skicka en kommentar