söndag 15 juli 2018

Nästan fångad av Mörksuggan

Foto: mtbfoto.se


Min cykling längs Mörksuggejaktens banan avlöpte väl tämligen smärtfritt, bortsett från att jag och ett helt gäng till körde fel precis i slutet! Det var inte ens 1000m kvar när alla plötsligt stannade och ingen visste åt vilket håll vi skulle (risk att bli tagen av Mörksuggan!). Där stod vi en liten stund och velade, tillslut började några köra ner mot målområdet och resten av oss följde efter. Jag tappade 14 placeringar från förvarningen in till mål, men ingen i min egen klass iallafall. Något annat jag tappade var min glasögon. Jag tog av dem medan jag cyklade och stoppade dem i ryggfickan, men där var de inte kvar sen... Nåja det gjorde iofs inte så mycket, de var inte speciellt bra ändå. Var och köpte ett par nya idag.

I mål kom jag tillslut på tiden 3:29:37, tre minuter snabbare än förra året :)


I förmiddags var vi några som cyklade en lugn, fin tur på Berget. Tror att vi har haft det svalare här än i resten av landet. Det var egentligen precis lagom för att cykla, 20 grader och molnigt. Nu skiner dock solen igen.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar