lördag 28 juli 2018

Bra träningsvecka

I söndags körde vi race i Norberg, det var där som Engelbrektsturen gjordes upp. Jag trodde att jag skulle vara mer sliten efter det loppet än vad jag faktiskt har varit.
Jag lyckade ju ligga väldigt högt i puls under lång tid och kunde ändå öka mot slutet. Trots det så får jag nog säga att kroppen varit med mig och ställt upp på min planerade cykelträning under veckan som nu gått. Det har varit ganska skönt med denna helgen ledig från tävling för att få till lite bra träning, antal timmar denna vecka har också stigit till en lite skönare nivå och ännu är det en dag kvar innan vi på börjar en ny "loppvecka".

Igår körde jag ett bra träningspass på Berget trots värmen, tre långa stigningar och såklart en del små längs vägen. Körde i ett halvhårt tempo och kroppen kändes stark, 625hm avverkades och dagen innan krigade jag lite tillsammans med en kompis från Långloppscupen i Sibirienskogen.

Banvallen!

I morse stack jag och Yvonne ut tillsammans, 2tim i återhämtningstempo längs banvallen och vidare bort mot rögle och sedan hemmåt.

Just i detta nu så sitter jag ute och skriver, drygt 30°C och dagen har varit halvmulen och nu hör man hur åskan går över Danmark. Kommer den hit?


Next up Finnmarksturen!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar