torsdag 14 juni 2018

Ska det regna eller ska det inte… Och dagens träning

Torsdag och inget särskilt i sikte, jag började till och med surfa efter lopp i Danmark som kanske kunde passa i tid. I Danmark finns verkligen många tävlingar som verkar intressanta, men såklart inte nästa helg. Det är ju två helger utan race nu innan Ränneslättsturen och det hade ju varit riktigt bra med ett lopp nästa helg, alltså 23-24 juni. Visst jag inser väl också att inte särskilt stora skaror dras till en mountainbike tävling på midsommardagen…

Idag eller snarare ikväll kommer det med största sannolikhet hända något som vi sluppit under lång tid, för min del så står jag faktiskt gärna över men den här lär man inte komma undan eller vad tror ni.Jag passade på att köra min träning tidigare idag för att inte ens riskera att bli blöt. En timme och fyrtio minuter i sadeln på min landsvägscykel. Körde helt fantasilöst två varv i Z2-3på en välanvänd rutt för mig för att om det börjar vräka ner ha nära hem. Som vanligt så blåste det såklart sjukt mycket men det gnället har ni hört förut..!

Om du klickar på bilden hamnar du på mitt stravakonto om fler siffror känns intressant.


//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar