lördag 16 juni 2018

LVGdistans special editionPå dagens distanscykling var vi inte längre hemifrån än ungefär 12km, ändå cyklade vi 100km+. Hur gick det till då kanske ni tänker. Jo, vi cyklade flera varv på samma runda - Kullahalvön runt. Varje varv är ca. 28km, Stravasegmentet är 25.7km. Vi körde först tre varv tillsammans och Andreas körde ytterligare ett ensam medan jag rullade en kortare sväng. Lite drygt 3h40min var vi ute och snurrade runt här i krokarna.

Kommer inte ihåg när jag cyklade racer senast, tror att jag körde två gånger förra sommaren. Den står här i vardagsrummet så det var bara att pumpa i luft och dammade av det värsta dammet och sen stack vi ut. Lite kul var det faktiskt att cykla smalhjuling :)

Just nu vräker regnet ner och det ryktas om åska i natt och imorgon förmiddag. När vi var ute var det helt underbart cykelväder, ingen vind och skön temperatur. Vi får se hur det artar sig imorgon, om det blir någon cykling i Ängeholm eller så får vi kanske gömma oss i källaren och köra monark.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar