onsdag 20 juni 2018

CopyCat - 3x20

#banvallenDet har blivit lite dåligt med träning efter Lida Loop för min del. Dagen efter loppet rullade vi en sväng, sedan hade jag tre dagars totalvila, cykling 2h på fredag och 3h40m på lördag, tre vilodagar igen och så nu 2h cykling idag.

I söndags hade jag ju kunnat sticka ut, men jag kände mig trött och sliten och hade verkligen noll lust.   Måndag, tisdag har det varit fullt upp på jobbet med möten, planerande och dividerande + avtackningsfest för två kära kollegor som går i pension. Idag var jag verkligen sugen på att sticka ut och bara trampa! Härmade Andreas träning från igår, 3x20min i pulszon 3. Jag var lite mer fantasilös än vad han var körde fram och tillbaka längs banvallen till Kattarp. Avslutade den sista intervallen nästan ända ute i Kattarp och fick därmed hela sträckan tillbaka hem igen - i en jäkla sid-/motvind...

#scott

@beingandy//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar