måndag 28 maj 2018

Senaste veckans cykelrelaterade händelser

Måndag efter x-cup i Bockeboda, ingen cykling. Tisdag cyklade Andreas och jag banvallen till Svedberga kulle. Jag svängde in och körde backintervaller medan A fortsatte till Kattarp och tillbaka.

Ormbunkar och miljoner mygg på Svedberga.


I onsdag cyklade jag inte. Jag hade bokat tid hos Anette och Andreas på Vital Support för att få hjälp med mina ryggproblem. Jag har under många års tid haft ont i ryggen och till och från låsningar i bröstryggen. Det gör att jag får problem med andningen, kan inte djupandas ordentligt och det är verkligen besvärligt när jag tränar. Anette gjorde en grundlig undersökning av min rygg, rörlighet, stabilitet, styrka, hållning mm. Efter det visade Andreas ett antal övningar som jag fick prova och som jag ska göra hemma. Ska verkligen försöka att vara flitig med att göra dem och hoppas att det kan hjälpa.
Torsdagen blev det en snabbsväng ut till Mölle efter kvällsarbete på jobbet. Sprätte uppför Lerhamns lid på vägen ut och sen upp till utkiken, det gäller ju att utnyttja de backar som finns :)I fredags bjöd jag benen på varvbana på Berget tillsammans med A. Vi har varsitt varv på samma område, där hans är något längre vilket gör att vi kör våra varv på ungefär samma tid.
Lördag cyklade Andreas, Jacob och jag distans till Ängelholm, ett varv på den gamla x-cupbanan och hem igen. Igår blev det en snabbis på Berget.Nu ska jag dyka ner på yogamattan och göra ryggövningar!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar