onsdag 9 maj 2018

OnsdagsBajken

Två timmar sommar på dammigt torra stigar - underbart! Andreas och jag cyklade ut till Berget tillsammans. Efter det körde vi eget tempo i skogen innan vi strålade samman och rullade några stigar  ihop och sedan hem.

Tog en vända upp till fyren också.

Jag slog till med en del riktigt bra tider på några Strava-segment - kul! Roligt också att jag klarade några svårigheter där jag brukar ha problem. Bland annat ett stenparti med lite lösa stenar och en brant knyck som jag bara klarat en gång tidigare. Känns skönt att göra framsteg och att jag vågar cykla på ställen där jag brukar fega i vanliga fall. Det är lätt att skapa sig hjärnspöken som är svåra att skrämma bort, nu har jag gjort mig av med några iallafall!En kvalificerad gissning är väl att det blir cykel imorgon igen :)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar