söndag 6 maj 2018

Cykelfunderingar

Nu är det så längesen jag skrev något här så jag kommer knappt ihåg vad jag gjort sedan dess.  I torsdags blev det inget cyklat, i fredags bara en kort sväng med min heldämpade 27.5" cykel. Tänkte att det kunde vara smart att känna hur den känns och jämföra med min "nya" cykel. Som det känns nu  föredrar jag 29"hjulen, tycker nog att de rullar på bättre. Sen har ju såklart en heldämpad cykel sina fördelar också... Innan jag bestämmer mig helt för vad jag ska göra med den ska jag testa om det funkar att sätta stora hjul även på den ramen, går inte det blir det nog försäljning.

I lördags cyklade vi en tretimmarsdistans. Upp till fyren tur och retur, några stigar på berget, ner till Arild och sedan asfaltsvägar till Jonstorp och hem.

Ser det inte helrätt ut med 29"hjul?


Idag hade vi bestämt med Sofia och Robin att cykla i Ängelholm. Vi snurrade runt på stigarna i en och en halv timme ungefär och det var riktigt kul!Nu ser vi fram emot ännu en vecka med en extra ledig dag :)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar