tisdag 15 maj 2018

Backintervaller

Ja, så här såg dagens träning ut för min del, åtta stycken backintervaller à 2min cirka. Andreas körde körde ett längre varv på de fyra första sedan samma backe som jag på övriga.


Hade inte världens krut i benen direkt och fick inte upp pulsen mer än till 90%. Jag har ofta det problemet när jag kör intervaller i backe, benen orkar liksom inte trycka på mer medan jag borde kunna ge mer om man ser till pulsen. Frågan är om det beror på för klena ben eller att det är mjölksyratröskeln som behöver tränas upp? Imorgon är planen längre intervaller i zon4 iallafall.

I helgen som gick var många och cyklade årets första lopp i långloppscupen, Billingeracet. Vi var inte där, men klubbkompis Jimmy var uppe och körde. Hans sammanfattning av loppet var - "lerigt och ganska tufft, men man ger ju sig inte!" Bra krigat Jimmy!

Själva njöt vi av högsommar på hemmaplan i form av rabarberpaj och cykling på Berget.Andreas och Jacob

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar