tisdag 8 maj 2018

Äntligen lite riktig MTB i mitt liv igen

Ja som rubriken avslöjar så var jag ute och provade om det skulle gå att cykla lite skog.
Det gick faktiskt över förväntan, det gjorde typ svinont i ryggen och det samma i revbenen på båda sidor. Jag kunde i alla fall träna lite intervallvis, körde min träningsbana tre varv och den ger en ganska bra fördelning av flow - nerför - uppför precis lagom växelvis. drygt 700hm med 2tim i sadeln inkl transport.

Jag har ju haft lite tid på mig att mickla med min cykel, den kändes mycket bättre nu när jag justerat både sittställning och dämpningen. På det sistnämnda är jag inte helt nöjd ännu…Berget var idag snustorrt med vacker grönska och blommande buskar över allt. Tokfint helt enkelt och dessutom kom jag hem med ett KOM idag. Imorgon kommer jag att ta en lugn cykeltur, tänker mig att jag inte ska utmana skadorna mer än högst varannan dag nu framöver.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar